Menu contact
Gratis ophaling: 03 313 49 66
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Online veiling via uwkringding
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Week van de vrijwilliger

Week van de vrijwilliger

Tijdens deze week van de vrijwilliger willen we al onze vrijwilligers extra bedanken en in de kijker zetten. Ze verlichten voor ons het werk  en realiseren dingen die anders maar half gedaan zouden worden. We zijn hen dan ook duizend maal dankbaar! Hieronder stellen we enkele vrijwilligers aan jullie voor!

Liesbeth is al 1,5 jaar een van onze vaste vrijwilligers. Ze begon bij ons toen haar jongste kind naar school begon te gaan. Ze had tijd en energie over en besloot om zich in te zetten voor de maatschappij. Voor ze hier kwam vrijwilligen, kwam ze vaak in onze winkel in Brecht snuisteren. Vrijwilligerswerk geeft haar veel voldoening, ze vindt het fijn om aan iets groters mee te werken en ze vindt het ook fijn om onder de mensen te komen. Het liefst van al werkt ze achter de schermen aan enkele van onze grote acties, zoals het kerstgerief uitsorteren. We zijn haar hier heel dankbaar voor, want zonder haar zou dit werkje blijven liggen en zouden we in september tegen een grote kerstberg op zien.

 

Cois is onze vrijwilligers met de groene vingers. Hij wiedt, scheert en knipt waar nodig, zowel onze parking in Brecht als het groen aan onze winkel in Zandhoven neemt hij onder handen. Geen haag is hem te lang, geen gras is hem te hoog, Cois regelt het wel. Zijn helpende handen verlichten het werk voor onze mensen en daar zijn we hem heel dankbaar voor!

 

Loes is een drijvende kracht in onze winkel in Wuustwezel. Kocht je in onze winkel in Wuustwezel wel eens een boek? Dan heeft Loes het sowieso eigenhandig geselecteerd. Ze heeft een grote passie voor boeken en geeft deze graag door aan haar collega's. Ze staat altijd met de glimlach paraat en springt bij waar nodig. Zoals Loes zijn er maar weinig!

 

Nicolas is al 8 jaar vrijwilliger in onze winkle in Brecht. Hij zet acties klaar en decoreert tussendoor ook de winkel, dit alles naast zijn job in een frituur. Hij begon in 2014 te vrijwilligen bij De CIrkel omdat hij nog wat tijd en creatieve energie over had. De eerste actie die hij aankleedde was Pasen. Hij doet het heel graag, het geeft hem voldoening iets te kunnen bijdragen en zijn kennis te kunnen doorgeven aan collega's. Nicolas is dan ook een onmisbare schakel in onze werking!

 

Xenia is een goedlachse dame die in onze winkel in Zandhoven graag de handen uit de mouwen steekt. Opruimen geeft haar een goed gevoel, en aan opruimen is er nooit een gebrek bij De Kringwinkel! Vrijwilligen doet ze ook om onder de mensen te komen, ze heeft dan ook een groot hart voor al haar collega's.

Deel deze pagina:
Overzicht
instagram shop auction