Menu contact
Gratis ophaling: 03 313 49 66
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Beste klanten,

 

Op deze pagina kan je al onze voorzorgsmaatregelen rond corona vinden. Gelieve er rekening mee te houden, voor zowel uw als onze veiligheid. Zo helpen we samen het virus te bestrijden!

Alvast bedankt.

Voorzorgsmaatregelen winkel
Voorzorgsmaatregelen poort
Voorzorgsmaatregelen bij ophaling

Veelgestelde vragen

Zullen jullie controle doen aan de ingang van de winkel?

Aan elke ingang van de winkel zal iemand staan om klanten te ontvangen en ze te vragen een mandje of winkelkar te nemen. Deze persoon zal erop toewijzen dat er niet meer klanten in de winkel mogen dan er mandjes beschikbaar zijn. Op die manier zorgen we ervoor dat elke klant voldoende ruimte heeft om afstand te bewaren. Wanneer de klant weer buiten gaat, zal deze persoon ook telkens het mandje ontsmetten.

 

Worden klanten verplicht om met bancontact te betalen?

We vragen met vriendelijke aandrang om met bancontact te betalen. Helaas kunnen we klanten hier niet toe verplichten. Indien het echt niet kean met bancontact, kan je het geld op de balie neerleggen, zodat er geen direct contact met de kassamedewerker is.

 

Mag ik de goederen in de winkel aanraken?

"Kijk met je ogen, niet met je handen" is hier de slagzin. Probeer dus enkel spullen aan te raken die je ook effectief zal aankopen.

 

Mag ik kleding passen?

Je kan kleding passen in de daarvoor voorziene paskamers. De overdraagbaarheid van Covid-19 op textiel is zeer klein.

 

Wat gebeurt er met mijn binnengebrachte goederen?

Goederen worden gesorteerd, hersteld en vooral proper gemaakt. Pas na deze behandelingen vertrekken ze terug naar de winkel om verkocht te worden. De tijd tussen het brengen van goederen en het verkopen van goederen is hierdoor ruim gespreid waardoor ze voldoende in quarantaine geplaatst zijn.

 

Komen jullie nog goederen ophalen bij mij thuis?

We zullen nog steeds goederen op afspraak ophalen bij mensen thuis. We vragen wel om de goederen op het afgesproken tijdstip buiten of in de garage of een ruimte met rechtstreekse buitendeur te zetten. Op die manier vermijden we zoveel mogelijk contact.

 

Werken de medewerkers in veilige omstandigheden?

Op elke werkplek wordt de afstand van 1,5 meter gewaarborgd. Ook worden medewerkers verplicht regelmatig hun handen te wassen. Als medewerkers zich ziek voelen, moeten ze thuis blijven. Er worden voor elke medewerker mondmaskers voorzien waar de afstand van 1,5 meter tijdelijk niet gegarandeerd kan worden.

instagram shop