Menu
Kringmedewerkers aan het woord

Kringmedewerkers aan het woord

De 5.650 Kringmedewerkers zorgen ervoor dat alles in de Kringwinkels vlot verloopt. Toch was het voor velen onder hen niet altijd eenvoudig om hun plaats te vinden op de arbeidsmarkt. hieronder laten we hen graag zelf aan het woord.

Yéléna

Yéléna werkt bij Flagbag, een initiatief van De Kringwinkel Okazi in Hasselt. Yéléna is een echt naaiwonder en wist van haar hobby haar beroep te maken. Ondanks haar gouden handen kreeg ze niet altijd kansen op de arbeidsmarkt. Bekijk hier haar verhaal.

Anita

Werkloos thuiszitten tussen vier muren, dat was niets voor Anita. Haar job bij De Kringwinkel verruimde haar wereld: ze leerde nieuwe mensen en andere nationaliteiten kennen. De Kringwinkel, dat is voor Anita haar tweede thuis.

Hussein

De Syrische Hussein kwam na een bewogen reis in ons land terecht. Hij wil graag zijn leven in ons land opbouwen en vindt het daarom belangrijk om zo snel mogelijk Nederlands te leren. Zijn job bij De Kringwinkel helpt hem hierbij.

Mark

“Morrregen, da’k het morgen zal doen.” Wie in de jaren ’90 opgroeide, kent deze hit van Belgian Asociality waarschijnlijk wel. Als hij niet op het podium staat, dan stuurt frontman Mark een team elektroherstellers aan bij De Kringwinkel van Vilvoorde. Wacht niet tot “morrregen”, maar bekijk nu al zijn getuigenis.

 

 

Zin om onze straffe Kringmedewerkers eens in te ontmoeten en een kijkje achter de schermen van een Kringwinkel te nemen? Dat kan!

Boek nu een rondleiding in één van onze filialen.

pinterest youtube instagram shop auction