Menu
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
De Kringwinkel verwelkomt SBB als nieuwe partner
In het najaar van 2017 gingen SBB en De Kringwinkel een partnerschap aan. SBB ziet dit als verantwoordelijke onderneming als een logische stap in het opnemen van meer maatschappelijk engagement.
SBB heeft een traditie bij het begeleiden van vzw’s en bedrijven uit de sociale economie. Daarom was de stap naar een partnerschap met de sector van De Kringwinkel niet meer dan logisch.

SBB voert bovendien een HR-policy waar het welbevinden en de duurzame professionele ontwikkeling van haar personeelsleden centraal staan. Vanuit deze bekommernis ondersteunen zij dan ook graag de principes, die aan de basis liggen van de sociale economie.

SBB telt meer dan 420 medewerkers, die klanten uit alle economische sectoren vanuit 30 kantoren servicen. SBB begeleidt vandaag meer dan 20.000  zelfstandige ondernemers en starters, KMO’s, vrije beroepen, land-en tuinbouwverenigingen, vzw’s, ed.  Zij kunnen bij hen terecht voor accountancy, boekhouding, fiscaliteit en omgevingsreglementering. Specialisten van SBB geven ook zakelijk-juridisch advies op vlak van handelspraktijken, samenwerkingsvormen, vergunningen en reglementeringen.

Als eerste initiatief sponsorde SBB de ledendag van onze sector op 17 oktober 2017, waarbij zij ook de kans kregen om zichzelf t.o.v. de sector te profileren. Tal van andere initiatieven zijn gepland voor 2018, waaronder een sensibiliseringsactie bij het personeel van SBB in het voorjaar.

Voor meer info over SBB : zie filmpje

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
pinterest youtube instagram shop auction