Menu
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
Op 11 mei gaan we weer open!

Op 11 mei gaan we weer open!

Je vriendenkring moet helaas nog even wachten... Maar bij ons kan je binnenkort wel weer kringen! 

Tenzij de Veiligheidsraad er woensdag 6 mei anders over beslist, openen De Kringwinkels op maandag 11 mei met de nodige voorzorg hun winkels en geefpunten. Achter de schermen zijn we nu al volop aan het werk om onze klanten en medewerkers in een veilige omgeving te kunnen verwelkomen. 🙋‍♀️ (1,5 m) 🙋‍♂️

De brengers-curve afvlakken

De eerste dagen zullen we nog even moeten wennen aan deze nieuwe setting. Het zal veel organisatie en mankracht vergen om dit vlot te laten verlopen. We merken dat heel wat mensen staan te springen om de spullen van hun opruimacties te komen brengen. Dat is natuurlijk top! Maar daardoor verwachten we ook een "piek" aan de brengpunten, die tot wachtrijen kan leiden.

Kom je liever op een rustiger moment? Wacht dan even tot de tweede of derde week na opening om je spullen te komen brengen. Help ons om de brengers-curve af te vlakken. :)

 

Hoe zit het met ophalingen?

Ophalingen zullen nog niet meteen mogelijk zijn. Elke Kringwinkel bekijkt zelf op welk moment het lukt om terug ophalingen te doen. Neem even rechtstreeks contact op met De Kringwinkel in jouw buurt, zij kunnen je meer info geven hierover.

 

Tips voor klanten en gevers

Binnenkort vind je op onze website meer info en richtlijnen voor een veilige terugkeer: zowel voor wie spullen komt brengen als kopen.

Stay tuned!

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
pinterest youtube instagram shop auction