Menu
Gratis ophaling: 0800 2 0080
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
Prins Laurent geeft om De Kringwinkel

Prins Laurent geeft om De Kringwinkel

Er zijn wel meer bekende mensen die af en toe herbruikbare spullen doneren aan De Kringwinkel. Maar de meest speciale is misschien wel Prins Laurent. Afgelopen maandag kwam hij langs bij De Kringwinkel in Heverlee om spulletjes af te geven. Het bezoek paste in de eerste "Dag van de Gever", die de 135 Kringwinkels in Vlaanderen op 6 mei organiseerden.

Prins Laurent werd in Heverlee rondgeleid in het inzamelcentrum van De Kringwinkel Spit in Heverlee. 

Wat de prins kwam doneren, kunnen we helaas niet bekendmaken. Lieven Van der Stock, directeur van vzw Spit, zegt dat de prins regelmatig langskomt om spullen af te geven. In een gesprek met persagentschap Belga sprak de prins zijn grote waardering uit voor De Kringwinkel. Hij wees hierbij niet alleen op ecologische aspecten, zoals de recyclage van producten die anders op de afvalberg zouden belanden, maar ook op het belang van de sociale werkgelegenheid in de sector. De prins stelde ook de initiatieven die Spit neemt op vlak van duurzame energieproductie op prijs.

Zie je dus binnenkort een mooi rokje hangen in De Kringwinkel in Heverlee? Dan is het er misschien wel eentje van Prinses Claire!

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
pinterest youtube instagram shop auction