Menu
Gratis ophaling: 054 32 05 00
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel 't Vierkant

Vzw ’t Vierkant is ontstaan uit de werking van twee sociaal geëngageerde verenigingen te Geraardsbergen en Ninove. In beide steden werd vanuit een sociale bekommernis een initiatief opgericht om te kunnen voldoen aan hulpvragen naar kledij, meubelen, huisraad, enz..

Vzw ’t Vierkant is door de overheid officieel erkend als Kringwinkel. Ons verzorgingsgebied bestaat uit 10 gemeenten uit Zuid-Oost-Vlaanderen en het Vlaams-Brabantse pajottenland. Door Recupel is ’t Vierkant erkend als inzamelaar, vervoerder en hersteller van afgedankt electro. Door Eandis zijn we erkend als energiescanbedrijf. ’t Vierkant heeft 5 Kringwinkels (Ninove, Geraardsbergen (2), Herzele en Liedekerke), een hergebruikcentrum en een centraal sorteermagazijn.

Onze werking wordt elke dag waar gemaakt door een 100-tal medewerkers in onze 6 vestigingen. We zijn een sociaal economiebedrijf, wat betekent dat we kansen geven aan alle mensen die het op de reguliere arbeidsmarkt niet altijd makkelijk hebben . We geven en verwachten van alle medewerkers respect voor elkaar. Onze doelstelling is dat we mensen helpen voorbereiden op de arbeidsmarkt, zodat meer medewerkers kunnen doorstromen naar een gewone job. We hebben meer dan 50 medewerkers in vaste dienst. Samen met de OCMW’s en gemeentebesturen uit onze regio geven we ook kansen aan leefloners, langdurig werklozen, mensen zonder diploma, mensen die het Nederlands nog onvoldoende beheersen, ….

We zijn ook erkend als arbeidszorginitiatief door de Provincie Oost-Vlaanderen en als werkvloer voor mensen die door de rechter een werkstraf opgelegd kregen. De Kringwinkel is vaak ook een opstapje naar ander of meer werk. We mogen nog steeds rekenen op de gewaardeerde medewerking en betrokkenheid van vrijwilligers. Met deze verscheidenheid aan medewerkers draaien onze Kringwinkels elke dag op volle toeren.

De Kringwinkel 't Vierkant
Herenveld 4 - 9500 Geraardsbergen
054 32 05 00
info@tvierkant.be
BTW BE 0464.405.217

Ontdek onze Kringwinkels
Stadsweg 35
9500 Geraardsbergen
Solleveld 25
9550 Herzele
Stationsstraat 11
1770 Liedekerke
Albertlaan 31
9400 Ninove