Winkelen

De Kringwinkels verkopen originele, goedkope en degelijke spullen in een klantvriendelijke en aantrekkelijke winkel.

Meer dan 120 unieke winkels
Het is heerlijk grasduinen in de Vlaamse Kringwinkels. Je herkent De Kringwinkels aan een uniform logo en een gezamenlijke huisstijl, maar dat wil niet zeggen dat alle winkels gelijk zijn. Elke winkel heeft zijn eigen karakter en unieke winkelsfeer. Je vindt er voor elk wat wils. Originaliteit is niet duur!

Veel keuze...
Dagelijks zamelen we vrachtwagens vol goederen in zodat het aanbod in De Kringwinkels voortdurend wijzigt. Om de kwaliteit van de verkochte goederen te garanderen, doorlopen ze een heel traject van bij de inzameling tot het moment dat ze in de winkelrekken staan.
In De Kringwinkels zijn de producten keurig uitgestald en gerangschikt volgens productgroep (meubels, kleding, boeken, huisraad, …).

Vind je vandaag niet wat je zoekt? Spring dan regelmatig even binnen want het aanbod wijzigt elke dag.

     

      

 

Adressen
Rechts op deze site kan je de voor jou dichtstbijzijnde Kringwinkel opzoeken. Vul je postcode, gemeente of de naam van je Kringwinkel in en de zoekrobot geeft je de 5 dichtstbijzijnde winkels met adresbeschrijving.


Online winkelen
Kringwinkelen 24u op 24u, 7 dagen op 7, het kan op www.uwkringding.be

Op deze website vind je tweedehands hebbedingen van vijf verschillende Kringwinkelcentra uit heel Vlaanderen. Vintage, brocante of retro, curiosa of collectors items, als jij het hoogste bod uitbrengt,
dan word je de eigenaar van een leuk kringding.

Uiteraard is het aanbod op deze site slechts een greep uit wat De Kringwinkels te bieden hebben.
Breng eens een bezoek aan De Kringwinkel in je buurt en ontdek originele spullen voor scherpe prijzen.

© 2010 Komosie Disclaimer Gemaakt in De Webfabriek Contact

Gratis ophaaldienst - 070 222 002