Menu contact
Gratis ophaling: 059 50 90 97
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Week van De Kringwinkel
16/10/2021 - 23/10/2021
Week van De Kringwinkel

Spring binnen tijdens de Week van De Kringwinkel en scoor een ‘nieuwe’ outfit, decoratie, een hapje of drankje, een streepje muziek of … gewoon wat Kringwinkelgeluk.

Wat valt er te beleven bij De Kringwinkel Kust?

  • Op 16/10 zal De Kringwinkel Bredene bol staan van creativiteit: een upcyclingartieste toont wat voor moois er kan gemaakt worden met materiaal dat in eerste instantie niet bijzonder is. Daarnaast zal er van alles van knutsel- en creatief materiaal aanwezig zijn. 
  • Op 16/10 zal een deel van De Kringwinkel Gistel in het teken staan van kunst in de breedste vorm. Een papierkunstenares geeft demo's over wat je allemaal kan doen met oud papier. Tevens zal er pop-up gallerie zijn, waarbij je diverse schilderijen kan bewonderen en wie weet zelf kan aanschaffen. 
  • In De Kringwinkel Ichtegem richten we ons op 16/10 naar het Verre Oosten met curiosa, boeken, live muziek en hapjes in het teken van Azië. 
  • In De Kringwinkel Middelkerke reizen we op 16/10 dan weer naar het zuiden, naar Afrika, met beelden, boeken, kaarten en andere curiosa. Geniet van een lekkere versnapering en misschien wel van een optreden of demo. 
  • Last but not least: op 16/10 staat De Kringwinkel Oostende helemaal in het teken van retro. Live muziek, curiosa, retro meubelen, een lekker soepje kunnen allemaal beluisterd, betast, gekocht en genuttigd worden.

 

Iedereen is welkom!

Deel deze pagina:
Alle activiteiten van dit centrum
Naar het nationale overzicht