Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Stroom

Wegens het coronavirus zijn al onze winkels gesloten tot en met 19 april.

Omdat we bekommerd zijn om de gezondheid van onze medewerkers, de klanten en hun gezinnen sluiten we tijdelijk de deuren.

Afgeven van goederen

Dit zal helaas nog even moeten wachten.

Ophalingen aan huis, inboedels

Ook deze zijn voorlopig opgeschort.

Wat met de huis-aan-huis textielophalingen ?

De textielophaling aan huis, voorzien in Lede op 23/03 en in Aalst op 30/03, konden NIET doorgaan. Dus graag je textiel nog even binnen laten staan. De textielophaling van 27/04 in Erpe-Mere zal (onder voorbehoud van nieuwe maatregelen) wel doorgaan.

Kledij deponeren in de textielcontainers

De textielcontainers zullen slechts heel beperkt kunnen leeggemaakt worden. We vragen dan ook om op dit ogenblik geen textiel meer in de containers te steken, zeker niet als je merkt dat deze propvol zit.

Heb je nog vragen ? Je kan ons nog steeds bereiken via mail info@dekringwinkelstroom.be of via telefoon 053/78 61 73.

Bedankt voor jullie begrip en steun. Draag zorg voor jezelf en mekaar !

 

Meer dan zomaar een tweedehandswinkel

Wie schenkt aan De Kringwinkel zorgt voor minder afval, een beter milieu en tewerkstelling van mensen die moeilijk aan een job geraken.

Alle binnengebrachte en opgehaalde goederen worden gesorteerd, gereinigd, getest en winkelklaar gemaakt. Zeer arbeidsintensief en goed voor heel wat lokale én sociale jobs.

Ook jij wint. Bespaar jezelf heel wat geld en kom schattenjagen in ons origineel tweedehands en vintage aanbod.

Onze 4 winkels in Aalst, Lede en Sint-Lievens-Houtem worden bijna dagelijks bevoorraad met 'nieuwe' goederen. Niet getreurd als je speurtocht vandaag niets oplevert, morgen vind je misschien wel wat je zoekt. Welkom !

De Kringwinkel Stroom (vroeger 'Teleshop') is onderdeel van Stroom vzw. Deze vzw omvat naast 4 Kringwinkels in Aalst, Lede en Sint-Lievens-Houtem nog tal van andere projecten. De Kilomeet, Energiesnoeiers, Fietserij, Fietspunt en Cimorné  zijn in Aalst een vaste waarde en onderdeel van onze werking. Ook zijn we intiatiefnemer en deelnemer van het Aalsters Repair Café.

Ontdek onze Kringwinkels
Tragel 5
9300 Aalst
Vrijheidstraat 27-29
9300 Aalst
Hoogstraat 7
9340 Lede
Marktplein 62
9520 Sint-Lievens-Houtem
instagram