Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Stroom

BRENGEN VAN GOEDEREN - ENKEL OP AFSPRAAK

Om het brengen van goederen op een vlotte en veilige manier te laten verlopen, dien je een een afspraak te maken. Dit kan heel eenvoudig online. Je kiest een winkel, datum en tijdstip en krijgt een bevestigingsmail in je mailbox. Deze mail breng je mee (op gsm, tablet of uitgeprint) wanneer je goederen komt afgeven. Zonder afspraak kan je géén goederen afgeven. MAAK HIER SNEL JE AFSPRAAK

WINKELS

Al onze winkels, inclusief De Kilomeet, zijn open. Uiteraard met alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zodat zowel klanten als medewerkers in alle veiligheid kunnen winkelen en werken. Check alvast deze veelgestelde vragen rond de beschermingsmaatregelen bij De Kringwinkel.

GRATIS OPHALING

Je kan een afspraak maken via mail of telefoon 053 78 61 73. De ophalingen starten wel pas vanaf maandag 7/12.

INBOEDELSERVICE

Een afspraak maken kan via de inboedelservice

TEXTIELCONTAINERS

Deze worden zo vaak als mogelijk leeggemaakt. Merk je dat de container overvol zit ? Steek je zak er dan niet bij maar geef ons een seintje. Een overzicht van de locaties van onze containers vind je hier.

Heb je nog vragen ? Je kan ons nog steeds bereiken via mail of telefoon 053/78 61 73.

 

Bedankt voor jullie begrip en steun. Draag zorg voor jezelf en mekaar !

-----------------------------------------------------------

 

Meer dan zomaar een tweedehandswinkel

Wie schenkt aan De Kringwinkel zorgt voor minder afval, een beter milieu en tewerkstelling van mensen die moeilijk aan een job geraken.

Alle binnengebrachte en opgehaalde goederen worden gesorteerd, gereinigd, getest en winkelklaar gemaakt. Zeer arbeidsintensief en goed voor heel wat lokale én sociale jobs.

Ook jij wint. Bespaar jezelf heel wat geld en kom schattenjagen in ons origineel tweedehands en vintage aanbod.

Onze 4 winkels in Aalst, Lede en Sint-Lievens-Houtem worden bijna dagelijks bevoorraad met 'nieuwe' goederen. Niet getreurd als je speurtocht vandaag niets oplevert, morgen vind je misschien wel wat je zoekt. Welkom !

De Kringwinkel Stroom (vroeger 'Teleshop') is onderdeel van Stroom vzw. Deze vzw omvat naast 4 Kringwinkels in Aalst, Lede en Sint-Lievens-Houtem nog tal van andere projecten. De Kilomeet, Energiesnoeiers, Fietserij, Fietspunt en Cimorné  zijn in Aalst een vaste waarde en onderdeel van onze werking. Ook zijn we intiatiefnemer en deelnemer van het Aalsters Repair Café.

Ontdek onze Kringwinkels
Tragel 5
9300 Aalst
Vrijheidstraat 27-29
9300 Aalst
Meistraat 13
9300 Aalst
Hoogstraat 7
9340 Lede
Marktplein 62
9520 Sint-Lievens-Houtem
instagram