Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
DE KRINGWINKEL LANDEN IS OPEN!
Meer over deze Kringwinkel
De Kringwinkel Hageland

De Kringwinkel Hageland is jarig!

We schenken je in 2021 daarom graag wat extra Kringwinkelgeluk!

De Kringwinkel Hageland wordt 25 jaar in 2021 en schenkt haar (online) kopers, gevers, medewerkers, professionele partners,... daarom graag wat extra Kringwinkelgeluk. Wat we de komende dagen, weken en maanden juist voor jou in petto hebben, maken we stap per stap bekend. Je ontdekt het onze website, maar ook via onze evenementenkalender 2021 en via onze sociale media Facebook en Instagram. Blijf ons dus volgen en ontdek als eerste welke (coronaproof) extra's jij in 2021 van De Kringwinkel Hageland mag verwachten.

De Kringwinkel Plus Landen opent de deuren op 8/9!

Welkom in dit nieuwe circulaire belevingscentrum inclusief pop-up Kringwinkel

8 september 2021 is het zover. Dan opent De Kringwinkel Plus Landen de deuren. Vanaf dan ook welkom in De Kringwinkel Hageland op Domein 't Park Hannuitsesteenweg 80 Landen (ingang via de Koningin Astridlaan) voor meer dan 1000 m² tweedehands (winkel)plezier. Je kan vanaf dan ook herbruikbare goederen schenken aan De Kringwinkel in Landen (het geefpunt bevindt zich achteraan).

Deze Kringwinkel is daarenboven ook niet zomaar een Kringwinkel. Het is een Kringwinkel Plus. De winkel werd bijvoorbeeld volledig ingericht met tweedehands en gerecycleerde materialen plus er wordt in de loop van de volgende dagen, weken, maanden ook een heus circulair belevingscentrum op poten gezet. Zo zullen er naast kringloopwinkel activiteiten ook nog andere (circulaire) activiteiten georganiseerd worden in Landen. Denk maar aan workshops, repair cafés, plantenasiel of stekjesbeurs en zo verder. Binnenkort meer hierover.

Voor nu: welkom bij De Kringwinkel Plus Landen. Alle adres en andere gegevens vind je hier.

Welkom!

Welkom op de website van De Kringwinkel Hageland! Hier ontdek jij alles over onze organisatie!

Want een Kringwinkel is meer dan zomaar een tweedehands winkel. De Kringwinkel Hageland bestaat sinds 1996 en groeide in het Hageland uit tot een echt begrip op vlak van mens, milieu en portemonnee. Tewerkstelling en opleiding op maat, milieuzorg en kansarmoedebestrijding staan centraal in onze missie.

Je vindt ons ook op Facebook, Instagram (Twitter, Pinterest) of je kan ons telefonisch bereiken via 016 82 45 55. Stuur je je vraag liever via mail? Dat kan via info@kringwinkelhageland.be.

De Kringwinkel Hageland praktisch

De Kringwinkel Hageland heeft 3 Kringwinkels te Aarschot, Diest en Tienen (scrol verder naar beneden voor de praktische info). Je vindt ons ook online via de webshop www.kringshop.be en wij zijn ook actief op de veilingsite www.uwkringding.be. Daarnaast verkopen we ook tweedehands via De Kilomeet Diest (per kilo) en ABOUT QUEENS and their dresses (damesboetiek in Tienen centrum). Meer info: bel 016 82 45 55, ook voor een afspraak voor een gratis ophaling van jouw herbruikbare goederen.

Naast Kringwinkel activiteiten hebben wij ook BENOvatie activiteiten = benovatiecoaches die jou helpen om je woning beter te renoveren. Je contacteert hen via 016765390 of info@benovatiecoach.be.
Ontdek onze Kringwinkels
Hannuitsesteenweg 80
3400 Landen
Amerstraat 17
3200 Aarschot
Nijverheidslaan 33a
3290 Diest
Nijverheidslaan 33a
3290 Diest
Minderbroedersstraat 33
3300 Tienen
pinterest youtube instagram shop auction