Menu contact
Gratis ophaling: 055 38 58 78
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Hergebruik op de recyclageparken

Hoewel we hoofdzakelijk herbruikbare goederen inzamelen via onze ophaaldienst en onze geefpunten willen we toch nog zoveel mogelijk herbruikbare spullen van de afvalberg redden. Dankzij een goede samenwerking met de intercommunale IVLA en ILVA kun je  op de recyclageparken van Oudenaarde, Wortegem-Petegem en Herzele met herbruikbare spullen terecht.

In Herzele en Wortegem-Peteghem bevindt zich een hergebruikcontainer waar je zelf de herbruikbare spullen in kan deponeren. Op het recyclagepark van Oudenaarde is er een afgiftepunt voor herbruikbare goederen. 

Op vaste tijdstippen worden deze containers door onze ophaalploeg geledigd en naar onze winkelpunten ter verwerking gebracht.

Ga evenwel eerst naar het dichtsbijzijnde geefpunt in jouw buurt of neem contact op met onze gratis ophaaldienst. Zo ontvang je ook nog een stempel op je geefkaart! Een volle geefkaart geeft recht op 10% korting op een aankoop in één van onze vestigingen!

Ook op het recyclagepark zijn onze selectiecriteria van toepassing. Om goed het onderscheid tussen herbruikbare goederen en afvalgoederen aan te geven zijn deze selectiecriteria op het afgiftepunt duidelijk aangeduid. Heb je toch twijfels over de herbruikbaarheid vraag een parkwachter. Zij helpen je graag hierbij verder en zijn goed op de hoogte van de selectiecriteria die we hanteren. 

Graag rekenen we op jouw bereidheid om met deze criteria zoveel als mogelijk rekening te houden! 

instagram auction