Menu
Dag van De Kringwinkel

#fieropmijnjob

Op zaterdag 19 oktober 2019 vierden we de 19de Dag van De Kringwinkel.

Bedankt voor jullie massale opkomst. Hopelijk hebben jullie genoten van de leuke activiteiten en de ontmoeting met onze fantastische Kringmedewerkers: Kisanet, Ismail, Mario, Danny en Jessica van De Kringwinkel.

Zij zijn terecht fier op hun job.

 

Bekijk hier hun filmpjes.

Ismail

Hij kende alleen maar oorlog in Irak. Dus kwam Ismail met zijn gezin naar België. Maar hier botste hij op een andere muur: hoe kom je aan de bak als je documenten en werkervaring plots niet meer tellen?

Jessica

Als je niet beter wist, zou je denken dat ze zussen zijn. En zo voelt het voor Jessica: haar collega’s bij Gentmade, de accessoirelijn van De Kringwinkel Ateljee, zijn stilaan familie geworden.

Danny

Hij doorzwom wat watertjes voor hij de job vond waar hij elke dag graag voor uit bed komt. Danny is een coole gast en zorgt eigenhandig voor een glimmende occasiekoelkast.

 

Kisanet

Haar verhaal is er één om stil van te worden. Als tiener verliet Kisanet haar geboorteland Eritrea, maandenlang trok ze moederziel alleen rond. Toch is ze één en al glimlach als je haar op de werkvloer ziet.

 

 

Mario

De tattoo’s op zijn armen springen in het oog. Echo’s van een stevig leven. Maar wat nog meer opvalt is het groene bandje om zijn pols. ‘Cercle Brugge’ staat erop, 2 woorden die een keerpunt vormden in Mario’s bestaan.

 

Met de steun van:

pinterest youtube instagram shop auction