Menu
Meer over De Kringwinkel
Webshops

De Kringwinkel webshops

Heel wat Kringwinkels stallen nu ook een deel van hun aanbod uit in online webshops. We geven je hieronder een overzicht van de verschillende opties die je hebt om online tweedehands spulletjes te scoren!

Kringshop.be

 

Wie graag door alledaagse tweedehandsspullen snuistert vanuit zijn kot, kan terecht op Kringshop.be. Net als in De Kringwinkel vind je in deze webshop een mooi en uitgebreid aanbod van kleding, huisraad, elektro, fietsen... Elk item heeft er een vaste prijs. Je kan het meteen online aankopen en voor afhalen of leveren kiezen:

 

  • Gratis afhalen bij De Kringwinkel die het item verkoopt 
  • Laten leveren bij jou thuis. Meer info over verzendkosten vind je op deze pagina.

 

Elke maand organiseren we ook een themaverkoop. Vergeet dus niet om regelmatig eens langs te komen.

 

Volgende Kringwinkels nemen deel aan deze webshop:

 

De Kringwinkel Hageland - De Kringwinkel Antwerpen - De Kringwinkel Maasland - De Kringwinkel Den Azalee - De Kringwinkel ViTeS - De Kringwinkel De Cirkel (Brecht) 


Uwkringding

 

Tweedehands schattenzoekers kunnen terecht op Uwkringding. Breng op deze veilingssite het hoogste bod uit op je favoriete Kringding. Je vindt hier voornamelijk vintage, curiosa en unieke verzamelitems

 

Volgende Kringwinkels veilen spullen op Uwkringding:

 

De Kringwinkel 't rad - De Kringwinkel Antwerpen - De Kringwinkel Ateljee - De Kringwinkel Den Azalee - De Kringwinkel Hageland - De Kringwinkel Spoor 2 - De Kringwinkel ViTeS - De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen - De Kringwinkel Zuiderkempen

pinterest youtube instagram shop auction