Menu
Meer over De Kringwinkel
Het perfecte tuinfeest met kringspullen

In mei leggen alle vogels een ei. En weten ouders van kinderen uit het eerste, tweede of zesde leerjaar dat hun oogappel zich verwacht aan een spetterend communie- of lentefeest. Nog wat inspiratie nodig om van dat feestje voor vrienden en familie iets memorabels te maken? Doe jezelf, je communicantje en je gasten een plezier en creëer het perfecte tuinfeest met kringspullen!

Je tuin als zitkamer voor jouw perfect tuinfeest

First things first: meubilair. Superhandig als je tijdens je tuinfeest ook een hapje en een drankje serveert. Niet genoeg tuinstoelen en -tafels om al je gasten te zetten? Geen paniek! Sleep gewoon al je stoelen en tafels naar buiten. Dat zorgt meteen voor een supergezellig, ongedwongen effect. Voor de durvers: maak van je tuin een tweede zitkamer en zet je sofa eens buiten. Want dat is toch stukken comfortabeler dan die houten klapstoeltjes die je op elk tuinfeest ziet? En als je je eigen meubels liever binnenhoudt, kan je bij De Kringwinkel altijd terecht voor betaalbare tapijten, tafeltjes en stoelen om je tuinfeest mee aan te kleden. PS De Kringwinkel Antwerpen heeft zelfs een geniale verhuurdienst! Je kan er terecht voor al je feestmateriaal: van tafels, stoelen en zetels tot decoratie en servies. En vergeet niet, kinderpoepen zitten even makkelijk op een dik kussen. Bijzettafeltje erbij en… laat die hapjes maar komen!

Superhandig als je tijdens je tuinfeest ook een hapje en een drankje serveert.
Foto: Pinterest
Het grote paniekmoment voor wie feestjes organiseert: beseffen dat je te weinig servies hebt.
Foto: Pinterest

Servies: het uithangbord van je tuinfeest

Het grote paniekmoment voor wie feestjes organiseert: beseffen dat je te weinig servies hebt. En neen, papieren bestek en bordjes gebruiken, is echt geen optie, want die zijn echt niet milieuvriendelijk. Voorkomen is beter dan genezen. Loop dus eens langs bij een Kringwinkel in je buurt. Daar vind je vaak voor een appel en een ei leuke glazen, borden en bestek. Je kan er naar hartenlust mixen en matchen. En vergeet die grote, glazen karaffen niet mee te nemen! Daar kan je lekkere zelfgemaakte limonades of -nog beter- cocktails in serveren. Embrace de verscheidenheid en zorg zo voor een unieke, speelse tafeldekking tijdens je tuinfeest.

Strike a pose tijdens jouw tuinfeest

Cool, hip en trendy: een photobooth! Dat is niet alleen superleuk tijdens de saaie momenten, maar geeft iedereen (en jou erbij) ook de gelegenheid om een uniek aandenken mee naar huis te nemen. Stop allerlei leuke attributen in een vintage koffer of een mooi versierde doos: oude kleren, grappige hoeden, brillen, zelfgemaakte maskers… Heb je thuis niks bruikbaars meer liggen? Bij De Kringwinkel vind je altijd iets. En zodra iedereen op je tuinfeest een aperitiefje op heeft, kan de pret beginnen. Passen, lachen en aan de slag met je camera! Geen zin om zelf foto’s te nemen? Vraag aan je gasten om hun foto’s en selfies (of is het kringfies?) ook even naar jou te sturen, dan kan je er later een leuk fotoalbum mee maken. Of hou ze bij als chantagemateriaal - je weet nooit wanneer ze nog van pas komen!

Cool, hip en trendy: een photobooth! Dat is niet alleen superleuk tijdens de saaie momenten, maar geeft iedereen (en jou erbij) ook de gelegenheid om een uniek aandenken mee naar huis te nemen.
Foto: Pinterest
Niet vergeten bij het organiseren van je tuinfeest: sfeerverlichting!
Foto: Pinterest

Een tuinfeest waarin je lichtjes overdrijft

Niet vergeten bij het organiseren van je tuinfeest: sfeerverlichting! Want natuurlijk blijft iedereen lekker gezellig plakken tot ’s avonds laat (lees: tot lang nadat jij doodop in je zetel hoopte te ploffen). Je hoeft hiervoor niet meteen allerlei nieuwe dingen te kopen. Haal de kerstverlichting van onder het stof, verzamel alle theelichthouders en lampions die je kan vinden en zet ze op de tafels en in de tuin. Tip: hang ze in de bomen en in planten voor een extra feeëriek effect. Of vul een oude teil of emmer met water en leg er drijfkaarsen en bloemen in. O, en vergeet geen dekentjes klaar te leggen voor wie de cava niet rijkelijk (genoeg) heeft laten vloeien. Zo bibber je straks niet van je stoel!

 

Zin om binnenkort (of binnenlang) een tuinfeest te geven? En kan je wat meer inspiratie of meubels en attributen gebruiken? Ga dan zeker eens snuisteren bij een Kringwinkel in je buurt, of informeer naar de verhuurmogelijkheden. Zo wordt ook jouw tuinfeest gegarandeerd onvergetelijk! (Dat zweren we op ons communiezieltje. ;) )

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
pinterest youtube instagram shop auction