Menu
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
Van Kringding naar Kringstagram
Wij zijn altijd blij als we zien dat de spulletjes die gulle gevers naar onze Kringwinkels hebben gebracht een nieuwe, warme thuis vinden. Maar waar we pas echt gelukkig van worden, is de vele berichtjes die we krijgen van klanten die hun Kringding in een nieuw jasje hebben gestoken. En er zitten echt pareltjes tussen. Kijk maar naar deze originele creaties die we vonden op Instagram!

Domino of zo

De tijd vliegt als ’t plezant is. Dat heeft Lotte Leenaerts goed begrepen. Bij Opnieuw & Co kocht ze een doosje dominosteentjes en een oude klok. Die kleefde ze op een restje hout et voilà, een hippe klok was geboren. En de tijd? Die was gevlogen.

Wij zijn altijd blij als we zien dat de spulletjes die gulle gevers naar onze Kringwinkels hebben gebracht een nieuwe, warme thuis vinden.
Maar waar we pas echt gelukkig van worden, is de vele berichtjes die we krijgen van klanten die hun Kringding in een nieuw jasje hebben gestoken.

Verslingerd aan Kringdingen

Lotte is niet de enige die verslingerd is aan Kringdingen. Ingridnack bijvoorbeeld is zó verslingerd aan Kringdingen dat ze er gewoon een slinger van maakte! De speelgoeddiertjes haalde ze bij De Kringwinkel Hageland. Nog wat fleurige bloemen, feesthoedjes en kanten kraagjes erbij en kijk eens wat een beestig feestelijke slinger om de woonkamer mee te versieren. Een ideetje voor het volgende verjaardagsfeestje?

Keukenrenovatie

Heb jij ook zo’n kleine keukenheld of -heldin in huis die steevast alle potten en pannen uit de schuif haalt om kokenetentje mee te spelen? Zucht. Niet wéér! Maar daar heeft Daphne van Karmijn & Kobalt iets op gevonden. Met een kastje uit De Kringwinkel, wat oude stoeldoppen en wat restjes hout schudde ze deze toffe speelkeuken uit haar mouw! Prachtig, pink en perfect om jouw keukenhulpje naar zijn eigen keukentje te lokken. Nu nog wat speelgoedservies (dat je vast ook bij De Kringwinkel vindt) en jij hebt je keuken terug.

En er zitten echt pareltjes tussen.
Kijk maar naar deze originele creaties die we vonden op Instagram!

Uit de kast

Raya Scheers is al een tijdje uit de kast als Kringwinkel-verslaafde. Ze weet ondertussen als geen ander hoe ze haar Kringvondsten moet upcyclen en hergebruiken. Het ultieme bewijs? Dit prachtige kastje, dat ze vond bij De Kringwinkel Antwerpen. En of een likje verf en een paar toffe kastdeurknopjes een oud, vergeten meubelstuk kunnen transformeren!

Toontje lager

Geloof je nu nog niet dat een likje verf veel kan doen? Kijk dan maar eens naar dit upcyclingprojectje van Heatherhunt.art. Hoe en in welke Kringwinkel ze deze vintage piano uit de jaren 30 gevonden heeft, weten we niet. Wat we wel weten, is dat ze deze piano met enig fingerspitzengefühl een totale make-over heeft gegeven die wérkt. Dit zal die non-believers wel een toontje lager doen zingen!

Haast je dan naar de Kringwinkel in je buurt en ontferm je over een weesmeubeltje of ander hebbeding.

Jeuken jouw vingers ondertussen ook om creatief aan de slag te gaan met een Kringding? Haast je dan naar de Kringwinkel in je buurt en ontferm je over een weesmeubeltje of ander hebbeding. En wil je achteraf echt belachelijk hard stoefen over je upcyclecreatie? Dan is dat helemaal toegelaten op onze Facebook-pagina, of op Instagram met de hashtag #kringwinkelgeluk natuurlijk. Hup, je moest al weg zijn!

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction