Menu
Meer over De Kringwinkel

Wie kringt, die wint

Wie al eens gewinkeld heeft bij De Kringwinkel heeft onze slogan vast al eens gehoord. ‘Wie kringt, die wint’ is niet zomaar een slagzin zonder inhoud. Door in onze Kringwinkels te kopen en door je herbruikbare spullen te laten ophalen of naar ons te brengen, kunnen wij onze doelstellingen bereiken. Want de keuzes die we vandaag maken, zijn beslissend voor morgen. Koop dus tweedehands, want zo winnen we allemaal.

 

Tweedehands kopen is toekomst bieden aan mens en milieu

Of je nu tweedehandsspullen komt kopen of zelf wil schenken: je gaat ongetwijfeld met een goed gevoel naar buiten. Voor je geschonken spullen krijg je geen geld, maar wel een goed gevoel in de plaats. Het materiaal of de kleding die jij niet meer gebruikt kan nog steeds iets betekenen voor anderen. Zo helpen je oude spullen bij het realiseren van onze maatschappelijke doelstellingen. In de eerste plaats verklein je de afvalberg, maar daarnaast help je ons ook met het creëren van sociale tewerkstelling.

 

Wie kringt, die wint: geen tweedehands slogan!

Op zoek naar een origineel jasje of een heerlijke zetel voor een zachte prijs? Dan moet je kringen, want bij ons kan je heel wat geld besparen. Is je oude kleerkast te klein of heb je servies op overschot? Ook dan moet je tweedehands kopen, want door ons komen ze niet op de afvalberg terecht en wint de natuur. Bij ons werken bovendien heel wat medewerkers die moeilijk aan een job geraken op de gewone arbeidsmarkt. Ook zij kringen en winnen. Kortom, kringen is tweedehands zien als tweede kans, is hipper zijn dan de hype, is mensen extra kansen geven.

 

Koop tweedehands en help ons en jezelf te winnen

Wil je meehelpen? Schenk ons dan je herbruikbare spullen. Dat kan op verschillende manieren:

  • Iedereen kan zijn tweedehands spullen in een Kringwinkel naar keuze binnenbrengen. Als je komt winkelen, kan je ze dus gewoon meebrengen en afgeven.
  • Heb je geen tijd om langs te komen? Maak dan een afspraak via 070 222 002 of maak een online afhaalafspraak en wij komen jouw tweedehandsspullen gratis ophalen.
  • Hangen er nog kledingstukken in je kast die je nooit meer draagt? Maak er iemand anders blij mee en geef ze mee tijdens een huis-aan-huis ophaling of deponeer ze in onze textielcontainers. Zo kan je ook buiten de openingsuren mee kringen!
  • Heb je iets herbruikbaars bij tijdens een bezoek aan het containerpark? Spreek dan zeker de parkwachters aan. Ook zij zorgen er graag voor dat alle herbruikbare spullen van de afvalberg gered worden en verwijzen je door naar de juiste container.
  • Wil je een volledige huis of appartement laten leeghalen? Doe dan beroep op de inboedelservice van een Kringwinkel in je buurt.

Win een goed gevoel, en kring mee. Geef je herbruikbare spullen een tweede leven of kom tweedehands winkelen bij een Kringwinkel in je buurt.
tweedehands Tweedehands kopen tweedehands spullen tweedehands winkelen tweedehandsspullen
tweedehands Tweedehands kopen tweedehands spullen tweedehands winkelen tweedehandsspullen
pinterest youtube instagram shop auction