Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Coronavirus (COVID-19)

Door de verspreiding van het Covid-19 virus, zijn ook wij als Kringwinkel extra op ons hoede.  Alle informatie en wijzigingen die te maken hebben met het Corona virus vind je hieronder.

18/03/2020

Alle Kringwinkels zijn gesloten

Omwille van het coronavirus en de bijhorende regels van de Nationale Veiligheidsraad om verdere verspreiding in te perken, zijn alle Kringwinkels gesloten tot nader order.

Spullen brengen of laten ophalen is in deze periode ook niet mogelijk. Bepaalde Kringwinkels doen nog een sporadische ophaling van textiel in de textielcontainers. Maar omdat er momenteel heel weinig personeel aan het werk is, willen we jullie vragen om je spullen nog even thuis bij te houden tot we terug open gaan. Nadien ontvangen we uiteraard met open armen al jullie vondsten van de opruimsessies.

Bedankt voor jullie steun en begrip.
Draag zorg voor jezelf en voor elkaar!

Warme groeten,

Het Kringwinkel- team

18/03/2020

Stopzetting ophalen

Omwille van de nieuwe maatregelen die de overheid heeft genomen zullen wij ook de ophalingen volledig stopzetten. Dit om de veiligheid van de klanten en de medewerkers te garanderen. De afbouw die we gisteren hebben aangekondigd wordt dus een stopzetting.

Klanten die een ophaling afspraak hadden worden persoonlijk gecontacteerd. Als je nog spullen hebt die je graag wil geven komen we die heel graag ophalen van zodra het weer mogelijk is. Een afspraak voor na de maatregelen kan nu reeds gemaakt worden via mail naar info@dekringwinkelantwerpen.be.

Bedankt voor jullie begrip!

17/03/2020

Sluiting van De Kringwinkels en afbouw ophaling

Beste klanten,

Door de ontwikkelingen van de voorbije dagen en uren, hebben we een beslissing genomen die voor ons de enige juiste lijkt: we sluiten vanaf vandaag 12u00 al onze winkels tot en met 3 april, en roepen iedereen op om zoveel mogelijk thuis te blijven. Wij hechten veel belang aan de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en onze klanten. We doen dit om iedereen zoveel mogelijk te beschermen.

Hoe spullen geven?

Ook zullen we onze ophalingen stopzetten. De ophalingen die reeds ingepland waren zullen wel nog doorgaan. Gelieve de spullen voor de deur te zetten op het afgesproken moment van de dag, op die manier vermijden we onnodig contact.

Hoe toch spullen kopen?

We zullen wel spullen online blijven verkopen via www.uwkringding.be. Momenteel is er een probleem op de website waardoor de foto's niet zichtbaar zijn. We proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

Bedankt voor jullie steun en begrip. Blijf veilig, zorg goed voor elkaar.

We blijven jullie op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

 

Warme groeten,

De Kringwinkel Antwerpen

13/03/2020

Veelgestelde vragen nav de COVID-19 maatregelen

Zijn De Kringwinkels open op zaterdag?

Nee, op vraag van de overheid sluiten wij al onze winkels op zaterdag 14, 21 en 28 maart. Ook de geefpunten zullen op die dagen gesloten zijn. Wij volgen hierin het advies van de overheid om op zaterdag alles gesloten te houden. Van maandag tot en met vrijdag zijn onze winkels wel gewoon open op de normale openingsuren en zijn jullie spullen meer dan welkom.

Gaat de Retrodag door?

Op zaterdag zijn onze winkels gesloten dus is er ook geen Retrodag.

Wat met de retro spullen?

De meest speciale items worden de volgende dagen online gezet op www.uwkringding.be. Op die manier hoeft niemand zichzelf en anderen in gevaar te brengen door naar de winkel te komen. Iedereen kan van thuis uit bieden op zijn favoriete items. Het klein aandeel aan spullen die niet online geplaatst worden zullen vanaf maandag te koop zijn in de winkels.

Kan je nog spullen komen afgeven?

Ja, je kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10u00 en 18u00 je goederen afgeven in al onze brengpunten. Omwille van het advies van de overheid om zaterdag gesloten te blijven zullen wij ook op die dag geen goederen aannemen om de veiligheid te garanderen.

Kan je nog goederen laten ophalen op afspraak?

Ja, we komen nog goederen ophalen, ook op zaterdag.

Kan je nog beroep doen op de inboedelservice en kringverhuur?

Ja, de inboedelservice en kringverhuur blijven gewoon verder werken. Onze Kringverhuur sluit enkel op zaterdag de deuren omwille van het overheidsadvies.

 

Heb je nog vragen?

Mail ons op info@dekringwinkelantwerpen.be of contacteer ons via social media.

13/03/2020

Retrodag afgelast

Omwille van de maatregelen die de overheid vannacht genomen heeft zullen ook wij onze winkels vanaf nu op zaterdag sluiten. Daardoor zal de Retrodag aanstaande zaterdag ook NIET doorgaan.

We bekijken hoe we een alternatief kunnen vinden en houden jullie op de hoogte.

12/03/2020

Retronacht geannuleerd

Door de verspreiding van het Covid-19 virus, hebben wij in goede overweging besloten om onze Retronacht te annuleren.

Omdat het hier gaat om een feest en dit, in tegenstelling tot de Retrodag, gaat om een grotere groep mensen die voor langere tijd zich op eenzelfde plek begeven, willen we een eventueel risico uit de weg gaan.

De Retrodag blijft voorlopig nog gewoon doorgaan, mocht dit alsnog veranderen dan horen jullie dit uiteraard direct van ons.

Wij hopen op jullie begrip en kijken alvast uit naar de Retronacht van volgend jaar!

 

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction