Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kringwinkelplezier op afspraak
Meer over deze Kringwinkel

Circuit: conceptstore en duurzame belevingsplek

Met Circuit vinden we ons als De Kringwinkel Antwerpen heruit. Een mooie, laagdrempelige meerwaarde voor de buurt en de stad. In mei 2021 openen we onze hippe hub officieel in het Palazzo Verde op het Nieuw Zuid.

Respect en kruisbestuiving

Herstelactiviteiten, verhuur en online verkoop de hoofdrol. De conceptstore van Circuit biedt enkel producten aan die heel bewust ontworpen en geproduceerd worden. Zonder grondstoffen uit te putten. Door reststoffen opnieuw in te zetten. Door van bij het ontwerp na te denken over een langer of tweede leven voor het item. En door te kiezen voor milieuvriendelijke verpakking.

In Circuit worden zes aangename units verhuurd als atelier of winkel aan circulaire ontwerpers en ondernemers. Er komt ook een fietsenherstelplek en een attractieve babbelbar, inclusief initiatieven om volop ideeën uit te wisselen.

Zwengel mee de circulaire economie aan

Met Circuit stimuleren we inclusie en gedragsverandering. Een kolfje naar jouw hand? Er is nog ruimte voor circulaire ontwerpers en ondernemers op onze nieuwe, bruisende plek. Lees er meer over. Of neem meteen contact met ons op: info@circuitantwerpen.be.

Interessante groepsaankopen, mis ze niet!

Door als consument betere, onschadelijke keuzes te maken, stuur je de economie mee de juiste richting uit. Door groepsaankopen van circulaire producten te organiseren, zorgt Circuit bovendien dat er volgens de reële vraag geproduceerd wordt. Zonder overschot.

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws vind je op www.circuitantwerpen.be en via Facebook en Instagram.

 

Met dank aan …

Circuit maakt deel uit van het Europese project Circulair Zuid dat mensen wil aanzetten tot slim en minder gebruik van energie, water en materialen. Circulair Zuid is een initiatief van de stad Antwerpen samen met partners De Kringwinkel Antwerpen, Vito/EnergyVille, EnergieID, iMec, Pantopicon, Digipolis, Ecopower en met de steun het Vlaamse stadsvernieuwingsfonds en het Europese Urban Innovative Actions programma.

pinterest youtube instagram auction