Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Week van de Kringwinkel
Meer over deze Kringwinkel

Repairkisten: mobiele herstelateliers te leen of te huur

Onze Repairkisten zijn kant-en-klare mobiele ateliers voor je Repair Café of workshop. Ze bevatten een volledig en met zorg samengesteld gamma herstelmateriaal voor het repareren van kleding, fietsen en elektro.


Opgelet: rechtopstaand te vervoeren

Een Repairkist is, wieltjes inbegrepen, 120 centimeter hoog, 60 breed en 45 lang. Om te voorkomen dat de onderdelen uit de vakken vallen mag je de Repairkisten niet horizontaal leggen of stapelen. Check dus vooraf of verticaal vervoeren lukt in jouw voertuig.

Huren of lenen?

De huurprijs van één Repairkist is 40 euro. Voor een tweede, derde … komt er telkens 15 euro bij. We vragen 100 euro waarborg bij ophaling, die krijg je terug bij inlevering als de kist helemaal oké is.

Goed nieuws: Antwerpse verenigingen en organisaties betalen niets, ook geen waarborg. Dat dankzij de tussenkomst van De stad Antwerpen en het Ecohuis.

Het ophaal- en afgeefpunt is op de Deurnsebaan 52 in Merksem.

Eerst reserveren

Check vooraf de agenda van de Repairkisten om te kijken wanneer ze nog beschikbaar zijn. De kisten kunnen rechtstreeks gereserveerd worden via de website van circuit.


Afmetingen:

  • Hoogte (wieltjes inbegrepen): 120 cm
  • Breedte: 60 cm
  • Lengte: 45 cm
  • AANDACHT: Check EERST of je in jouw voertuig de kisten RECHTOPSTAAND kan vervoeren! De kisten mogen NIET platgelegd of gestapeld worden, want dan vallen alle onderdelen uit de vakken en wordt de kist een enorm rommeltje.

Check de beschikbaarheidsagenda van de RepairKisten om te kijken of ze nog beschikbaar zijn!
pinterest youtube instagram auction