Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Retroweek 2021
Meer over deze Kringwinkel

Repairkisten

Onze 'Repair Kisten' zijn mobiele, volledig uitgeruste reparatie-ateliers (rijdende koffers met alle nodige herstelmateriaal en onderdelen voor het repareren van kleding, fietsen en elektro voor je Repair Café of workshop).


Huurprijs: 40 euro voor 1 kist, 15 euro per volgende kist. Aandacht: De stad Antwerpen / het Ecohuis voorziet een tussenkomst voor het uitlenen door organisaties en verenigingen in de stad Antwerpen en haar districten.
Voor Antwerpse verenigingen is de uitleen gratis
.


We vragen 100 euro waarborg bij ophaling, deze wordt bij terugbrengen teruggegeven (met aftrek van huurprijs). Organisaties binnen de groep stad Antwerpen betalen geen waarborg.


Reserveren? Mail rozanne.kempynck@dekringwinkelantwerpen.be met vermelding van naam, adres en telefoonnummer van je vereniging of organisatie, de gewenste datum en de gewenste kisten.

Repair Kisten dienen opgehaald en afgegeven te worden op de Deurnsebaan 52 te 2170 Merksem

Afmetingen:

  • Hoogte (wieltjes inbegrepen): 120 cm
  • Breedte: 60 cm
  • Lengte: 45 cm
  • AANDACHT: Check EERST of je in jouw voertuig de kisten RECHTOPSTAAND kan vervoeren! De kisten mogen NIET platgelegd of gestapeld worden, want dan vallen alle onderdelen uit de vakken en wordt de kist een enorm rommeltje.

Check de beschikbaarheidsagenda van de RepairKisten om te kijken of ze nog beschikbaar zijn!
pinterest youtube instagram auction