Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kringwinkelplezier op afspraak
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Kringwinkelheld Julien

Kringwinkelheld Julien

Al wie deze winter een sjaal, muts, trui… breidde uit wol van De Kringwinkel kan daar best Julien en zijn moeder Simonne voor bedanken.

Simonne breidde heel haar leven lang voor vrienden en familie. Ze hield ervan om op zoek te gaan naar mooie kleuren en kwaliteitsvolle wol. Op die manier bracht ze door de jaren heen een mooie verzameling bij elkaar.
Na het overlijden van zijn moeder Simonne ontdekte Julien pas écht over hoeveel materiaal het ging. Na eerst een deel weg te geven aan zijn directe omgeving, hoopte Julien nog een zinvolle bestemming te kunnen vinden voor de rest van de verzameling. Daarom liet hij ze ophalen door De Kringwinkel.
‘Het ging om bijna 10.000 bollen wol waar ik graag nog veel mensen blij mee wilde maken. Via De Kringwinkel hoop ik dat dat gelukt is.” vertelt Julien.

Na een winter met veel tijd om te breien en zelfs enkele écht koude dagen, kunnen we er wel zeker van zijn: er zullen heel wat Antwerpenaren rondlopen met een sjaal uit wol van Simonne. Bedankt Julien!

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction