Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Kringwinkelplezier op afspraak
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Kringwinkelplezier op afspraak

Vanaf dinsdag 30 maart Kringwinkelplezier op afspraak 

Onze Kringwinkels blijven open! En daar zijn we heel blij om. Zo kunnen we jullie in veilige omstandigheden blijven ontvangen én blijven onze medewerkers aan de slag.

Vanaf dinsdag 30 maart kan je op afspraak terecht in al onze Kringwinkels én in De Kilomeet Leg nu al je winkelafspraak van 30 minuten vast, om te komen shoppen of om simpelweg te komen rondneuzen:

  • Maak online een afspraak via ons reservatiesysteem
    Let op: het is niet noodzakelijk om hierbij je e-mail adres in te vullen. Vind je dit toch handig, dan kan het zijn dat je na je afspraak nog een follow-up e-mail van ons ontvangt.
  • Heb je het moeilijk met online systemen? Dan helpen we je graag telefonisch via 03 217 25 10. Dit is enkel mogelijk op weekdagen tussen 8u30 en 16u30 en hou er rekening mee dat de wachttijden langer dan gewoonlijk kunnen zijn.

 

Onze geefpunten blijven open, hiervoor is een afspraak niet nodig. Hou er wel rekening mee dat bij een te groot aantal gevers de poort tijdelijk kan sluiten. Wil je liever dat we jouw spullen komen ophalen? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan een afspraak met onze gratis ophaaldienst.

Wij kijken er alvast enorm naar uit jullie op afspraak te ontvangen!

Bedankt voor jullie steun en begrip.
Draag zorg voor jezelf en voor elkaar!

Warme groeten,
De Kringwinkel Antwerpen

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction