Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Euromaand
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Hans Tops nieuwe directeur van De Kringwinkel Antwerpen

Hans Tops nieuwe directeur van De Kringwinkel Antwerpen

Na twintig jaar treedt er bij De Kringwinkel Antwerpen een nieuwe directeur aan. Hans Tops is de opvolger van Danny Vercauteren, die op 1 augustus van dit jaar met pensioen gaat. “Hans zijn bewuste keuze voor sociale economie en zijn ervaring uit de reguliere economie maken hem de uitverkoren kandidaat om mij op te volgen”, vertelt afscheidnemend directeur Danny Vercauteren. 


Afscheid

Danny Vercauteren neemt na meer dan twintig jaar afscheid van De Kringwinkel Antwerpen. Hij heeft jaren met veel passie en overgave voor deze prachtige organisatie gewerkt. Nu is het tijd voor een nieuwe fase in zijn leven en binnenkort geeft hij de fakkel door aan Hans Tops. “Ik voel veel respect, vertrouwen en waardering bij Hans voor De Kringwinkel Antwerpen en haar medewerkers. Ik vertrouw hem dan ook met een gerust gemoed de leiding toe om de verdere uitbouw te realiseren”, zegt Danny.

Meer dan honderd kandidaten

Met Hans Tops haalt De Kringwinkel Antwerpen de ideale directeur binnen. “De selectie werd gedaan door het Bestuursorgaan, in nauwe samenwerking met de directie, een unicum in de sector. Uit meer dan honderd kandidaten werd Hans gekozen omdat we erin geloven dat Hans de uitdagingen en ambities waar we als kringwinkel voor staan, verder kan aanpakken ”, vertelt voorzitter Kurt Van der Herten.

Vertrouwen in de toekomst

Met een duidelijke visie en vertrouwen in de toekomst kijkt Hans Tops uit naar een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. “We moeten op zoek naar nieuwe en schaalbare werkwijzen voor inclusieve tewerkstelling. Daarnaast moet ‘circulair’ als economisch model verder doorbreken. Dat ik het jarenlange goede werk van Danny op dit vlak, binnenkort mag overnemen en verder uitbouwen, is een hele eer. Ik ga deze uitdaging met heel veel goesting aan.”

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction