Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Hulp overstromingen
Meer over deze Kringwinkel

circuit: circulaire belevings- & ontmoetingsplaats

Circuit zoekt circulaire ondernemers

Klik HIER voor meer informatie

Mei 2021 opent circuit in het Palazzo Verde op het Antwerpse Nieuw Zuid: een circulair belevingscentrum en attractieve ontmoetingsplek voor de buurt en heel Antwerpen.

Met circuit willen we ons als De Kringwinkel Antwerpen heruitvinden binnen de grenzen van de circulaire economie. In circuit komen naast een circulaire concept store en herstelatelier ook een bar en zes units. Daarvoor zijn we momenteel op zoek naar externe partners die hier een plaats willen innemen en daarmee deel uitmaken van circuit.

Ben je op zoek naar een dynamische werkplaats tussen andere circulaire ondernemers? Of wil je jouw circulaire producten aanbieden in één van de nieuwe trekpleisters van Antwerpen?

Klik HIER voor meer informatie

*Opgegeven prijzen zijn onder voorbehoud van wijzingen en geldig tot 31 januari 2020

Wat is circuit?

Mei 2021 opent circuit in het Palazzo Verde op het Antwerpse Zuid: een laagdrempelig circulair belevingscentrum én attractieve ontmoetingsplek voor de buurt en heel Antwerpen.

In circuit komen naast een circulaire concept store ook een bar en 6 units (winkels en ateliers). Hiervoor zijn we momenteel nog op zoek naar externe partners.

Met circuit willen we ons als De Kringwinkel Antwerpen heruitvinden binnen de grenzen van de circulaire economie. Herstelactiviteiten, verhuur en online verkoop krijgen hier een prominente plaats. We streven naar inclusie en gedragsverandering.

Om mensen al kennis te laten maken met circuit voor de opening experimenteren we nu al met het concept in de containers van Plein Publiek.

Wanneer? Op afspraak via info@circuitantwerpen.be

Waar? Plein Publiek - D'Herbouvillekaai 19 - 2000 Antwerpen (tijdelijke locatie)

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@circuitantwerpen.be

Voor de allernieuwste updates en foto's volg je circuit best ook op social media via de Facebook- & Instagrampagina!

Met dank aan...

circuit werd mogelijk gemaakt met de steun van de Europese Unie en Urban Innovative Actions.

In een eerste fase zal circuit in de containers van Plein Publiek plaatsvinden. Later verhuizen we naar een eigen gebouw op de site Nieuw Zuid.

circuit maakt deel uit van het Europees project 'Circulair Zuid' dat mensen wil aanzetten tot slim en minder gebruik van energie, water en materialen. Circular South zal in de wijk Nieuw Zuid experimentele initiatieven organiseren om circulaire economie in het dagdagelijks leven te verweven. Bij circulaire economie wordt er zoveel mogelijk ingezet op hergebruik van grondstoffen en eindproducten. Via dit project is het de bedoeling om inwoners bewust te maken en te inspireren tot circulair gedrag.

pinterest youtube instagram auction