Menu contact
Gratis ophaling: 03 217 25 10
Bezoek de nationale Kringwinkel website
We blijven online open!
Meer over deze Kringwinkel

Open call horeca Circuit

Circuit is een initiatief van De Kringwinkel Antwerpen. Dit maakt deel uit van het Europees project ‘Circulair Zuid’ dat als doelstelling heeft mensen aan te zetten tot slim en minder gebruik van energie, water en materialen. Bij circulaire economie wordt er zoveel mogelijk ingezet op hergebruik van grondstoffen en eindproducten. Via dit project is het de bedoeling om inwoners bewust te maken en te inspireren tot circulair gedrag.

De herstel-ateliers van De Kringwinkel die nu een plek achter de schermen hebben verhuizen bij Circuit naar de voorgrond om de kracht van sociale economie binnen een circulair verhaal aan te tonen en mensen te enthousiasmeren om zelf voorwerpen te herstellen. We geven ondernemers en ambachtslieden onderdak in onze circulaire hub en ons publiek wordt op een positieve manier uitgenodigd volledig circulair aan de slag te gaan.

Momenteel wordt volop geëxperimenteerd op onze tijdelijke locatie, vanaf 20 januari 2021 nemen we onze intrek in het nieuwe gebouw Palazzo Verde in de wijk Nieuw Zuid. Binnen dit gebouw betrekt Circuit het gelijkvloers en de kelderverdieping met een totale oppervlakte van ca. 1260 m². Op het gelijkvloers zal vooral de nadruk liggen op een conceptstore met kleding- en fietsherstel en een bar. In de kelderverdieping is plaats voor een polyvalente ruimte, groot fietsatelier, workshops en makers.

In de polyvalente ruimte is ook een bar voorzien.  Daarnaast is er mogelijkheid tot het installeren van een terras op het gelijkvloers en in de patio op de kelderverdieping. Heb jij zin om je schouders onder de uitbating van een duurzame horecazaak te zetten? Stuur dan een mailtje naar circuit@dekringwinkelantwerpen.be en wij bezorgen je alle informatie die je nodig hebt om samen met ons aan een nieuw avontuur te beginnen.

pinterest youtube instagram auction